Nagyon köszönjük az adományokat! 2019. november 7-án 20:10-kor frissítve a cikk alatt!

A Menhely Alapítvány kiadója a Fedél Nélkül utcalapnak, és támogatója annak az összetett és összefüggő segítő munkának, amit a lap az otthontalan emberek megélhetésének és művészeti tevékenységének támogatására végez.
2016 októberében a Népszabadság napilap szerkesztőségét felfüggesztették - a szó szoros értelmében „kilakoltatták” addigi működésükből. Az egykori Szerkesztőség 2016. október végén a Fedél Nélkül lapban emlékszámot jelentetett meg ezért: ezzel segítve emlék állítását, valamint, hogy a lapot terjesztő otthontalan emberek adományhoz, megélhetéshez jussanak.

2019. október 17-én megjelent az utcalap 659. száma - ebben a befűzött mellékletet újra a Népszabadság napilap volt szerkesztőségének tagjai írták! Célunk e 4. jótékonysági akcióval is ügyfeleink és értük vágzett munkánk támogatása.

fedelnepkul 2019 kicsi

A lap az elsősorban fővárosi utcai terjesztőknél 15.000 példányban kapható a terjesztés két hete alatt, amíg a készlet tart. Korlátozott utánnyomást akkor tervezünk, ha az igények ezt mutatják.
A lapnak meghatározott ára nincs, az érte adott adomány az otthon nélkül élő terjesztőé.

AZOK SZÁMÁRA, AKIK SZERETNÉK MEGKAPNI A LAPOT, DE UTCAI TERJESZTŐKNÉL AZT NEM ÉRTÉK EL:

Ezt az emléklapszámot elektronikus formában vagy postai úton is elérhetővé tesszük - hasonlóan az előző évekhez.

Mindazoknak, akik a Menhely Alapítvány online bankkártyás felületén* egyszeri céladományt küldenek a 2019. október 21. és november 8. között, és a "Személyes üzenet" rovatban az alábbi jelzések egyikét feltüntetik, elküldjük az utcalap Népszabadság különkiadását.

Kérjük,
közleményként semmi mást ne írjanak, mint az alábbiakat!

 

AKI ONLINE KÉRI*:

Személyes üzenete: „Adomany Fedel Nelkul - NSZ - online”

Az adományozó felületen az adományozó adatainál a pontos e-mailcím megadása esetén pdf formátumban küldjük meg a lapot (digitális formában). Ebben az esetben az általunk ajánlott adomány alsó értéke 500 forint.

AKI POSTÁN SZERETNÉ A LAPOT*:

Személyes üzenete: „Adomany Fedel Nelkul - NSZ - posta”

Kapacitásunk szűkös, ezért a nyomtatott lap küldésére vonatkozó kérést csak a készlet (1500 példány) erejéig áll módunkban teljesíteni. Postázásra november 6-ig, heti 1-2 hétköznapon kerül sor (október 24-én először). Egy adományozó legfeljebb 3 nyomtatott lapot igényelhet. Jelenleg van rendelhető példány.

Ebben az esetben a kért és ajánlott adomány alsó értéke (mely tartalmazza a postaköltségre szóló támogatást is): egy példány esetén 1000 forint, két példány esetén 1500 forint, három példány esetén 2000 forint.

E közlemény esetén visszajelző e-mailünkben kérünk majd pontos nevet és címet, ill. darabszámot a postázához - kérjük, figyeljék levelezésüket!

KÉRJÜK, AZ ALÁBBI ÚTMUTATÓT HASZNÁLJÁK AZ ADOMÁNYOZÁSI FELÜLET KITÖLTÉSEKOR!

*Az online, bankártyás fizetésként működő adományozási felületünket itt találja (internet, valamint online vásárlásra alkalmas bankkártya szükséges a használatához.)

MI ÚGY LÁTJUK AZ ADOMÁNYOZÁST CSAK, HA A FELÜLETEN ÍGY JELÖLI AZ ALÁBBI NÉGYZETEKET:
(ez esetben e-mailcíme és neve csak számunkra lesz ismert, és a felületen is csak a megjegyzése lesz látható):

utalas abra

Kérjük, hogy válaszlevelünket keressék az egyéb/promóció/spam mappákban is, az adományozásra igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Személyes adatait csak a küldés és az adományozás lebonyolítására használjuk, harmadik félnek nem adjuk át, az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően. Az adományozásról hivatalos adókedvezményre jogosító igazolást csak társasági adózók számára adhatunk ki.

Minden beérkező adományt teljes egészében a Fedél Nélkül céljaira és munkájára fordítjuk. (Hajléktalan emberek ellátására, művészeti pályázatuk díjazására, műveik kiadására/terjesztésére, megélhetésük támogatására, munkánk járulékos költségeire, és a postai küldés költségeire.) Az elmúlt évi támogatás felhasználásáról itt írtunk.

Köszönjük támogatását és a tudnivalók tudomásul vételét!

Egyúttal nagyon köszönjük a Népszabadság volt szerkesztőségének segítő szándékát, színvonalas munkáját!

Menhely Alapítvány,
Fedél Nélkül szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

 

FRISSÍTÉS:

Nagyon köszönjük a nagylelkű támogatást minden online adományozónknak!

A 2019. november 7-én, csütörtökön 20:10-ig beérkezett minden kérésre e-mailben reagáltunk (a postai küldést kérőknek is)!
AKI NEM KAPOTT E-MAILT/KÜLDEMÉNYT, KÉRJÜK, JELEZZE AZT a _levelezes kukac menhely pont hu_ e-mailcímen!

A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül munkája javára eddig összegyűlt 389.600 forintot a fent megjelölt célokra használjuk fel.
Nagyon hálásak vagyunk a fedél nélkül élők iránt tanúsított szolidaritásukért!
Köszönjük!