A vállalati szférából elsőként a British American Tobacco Hungary csatlakozott a Menhely Alapítvány és a Hajléktalanokért Közalapítvány november 13-án közzétett közös kiáltványához, melyben a két civil szervezet fellépésre szólított fel, hogy megállítható legyen a hajléktalanok helyzetének további romlása.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

A cég nem csupán anyagi segítséget nyújt, melynek köszönhetően elindíthatta a Menhely Alapítvány meleg étel programját, hanem önkéntes munkával és szakmai konzultációval is támogatja az alapítványt.

A BAT Hungary ebben, a hajléktalan ellátás szempontjából súlyos helyzetben, adományán túl dolgozói önkéntes munkájával és szakmai segítségnyújtással is igyekszik támogatni az alapítvány erőfeszítéseit. „A vállalati szféra szereplőinek nagy a felelőssége abban, hogy lehetőségeikhez mérten maguk is részt vegyenek az elesettek támogatásában. Büszkék vagyunk arra, hogy az anyagi és szakmai segítség mellett munkatársaink személyesen is fontosnak érzik a segítség nyújtást, amit bizonyít, hogy alkalmanként maguk is részt vesznek az ételosztásban.” – nyilatkozta Lebovics Anna Kommunikációs és CSR vezető.

Forrás: OrientPress Hírügynökség